Kapsalon Apeldoorn

Zoeken

Contact

055 576 77 78

Stadskade 480 - Apeldoorn

Locatie

kapsalon Apeldoorn

Bent u op zoek naar een kapsalon in Apeldoorn? Wij stellen ons graag aan u voor. Kapsalon Domestique is een trendy maar huiselijke kapsalon in Apeldoorn. Sabine en Monique knippen moderne creaties met veel inbreng van de laatste technieken of houden zich juist aan uw wensen. Uw idee staat altijd aan de basis van ons advies. Samen komen we tot de coupe die u wenst.

Kapsalon Apeldoorn

Kapsalon Domestique is gevestigd in Apeldoorn, aan de Stadskade 480 (Apeldoorn – Haven). Met een fantastisch uitzicht over het kanaal geniet u van een behandeling naar wens. Kapsalon Domestique bestaat al sinds 2004 en mag in Apeldoorn rekenen op een goede naam en bekendheid. Een van de unieke mogelijkheden bij Kapsalon Apeldoorn is de check-up na twee weken na uw eerste behandeling. Tijdens deze check-up bespreken we hoe het is bevallen, geven we tips over verzorging en styling en beantwoorden we uw vragen. 100% tevreden garantie noemen we dat want we zien u graag nog een keer terug in de salon.

Behandelingen bij Domestique, kapsalon Apeldoorn

In eerste instantie is Kapsalon Domestique een kapsalon voor haar, hem en/of kids. Naast de behandelingen die u gewend bent van een kapsalon Apeldoorn zoals knippen, kleuren, föhnen, wassen, watergolven enzovoort kunt u bij Domestique ook terecht voor extensions, permanent en in onze mini nagelsalon verzorgen en verfraaien we uw nagels.

Het huismerk van Kapsalon Apeldoorn is L’Oréal Professionel en Oway (biodynamisch)

Deze producten staan garant voor een perfecte verzorging en styling van uw coupe. Daarnaast geven we u make-up advies, in de lijn van uw coupe, met de producten van NEE Make-up Milano. Verder verzorgen we uw nagels met IBD en zijn ook alle styling producten van tecni-art verkrijgbaar in onze salon. Wilt u meer weten over de professionele lijn van L’Oréal kunt u terecht op de website van L’Oréal. Voor onze biodynamsiche producten

Online of telefonisch een afspraak maken

Wilt u nu meteen een afspraak maken? Online kunt u meteen zien wanneer u bij welke kapster terecht kunt. Natuurlijk kunt u ook bellen met de salon: 055 – 5767778.

Graag tot ziens bij Kapsalon Apeldoorn; Kapsalon Domestique!

Meer lezen over de Salon   |    Afspraak maken   |   Bekijk alle behandelingen