Bruidskapsel

Zoeken

Contact

055 576 77 78

Stadskade 480 - Apeldoorn

Locatie

Bruidskapsel

Een bruidskapsel van Kapsalon Domestique is een samenspel van u, de jurk en de stijl van uw bruiloft. Een klassieke romantische stijl of juist een stoere, moderne coupe. Samen spelen we met de verschillende ideeen. Om tot het beste resultaat te komen werken we altijd met een vrijblijvend intake gesprek waar we gericht vragen naar de zaken die belangrijk zijn voor de belangrijkste en mooiste dag van uw leven.

We stemmen alles op elkaar af. Niet alleen het kapsel maar ook uw wenkbrauwen, make-up en uw nagels. Daarvoor zijn we immers een totaalsalon. Samen werken we aan het totaalplan waarin haarkleur, eventuele verlenging van het haar en dracht helemaal in overeenstemming zijn.

De Salon exclusief voor uw gezelschap

Bent u samen met twee of drie anderen (bijvoorbeeld uw moeder of zus) is het mogelijk de salon helemaal exclusief te gebruiken, ook de fotograaf of iemand die video opnamen komt maken is van harte welkom. We schenken een lekker glaasje erbij en maken er een ‘feestje vooraf’ van.

Aan ervaring ligt het niet. Ons team heeft gemiddeld 20 jaar ervaring en in deze periode vele bruidjes, bruidsmeisjes, moeders en zussen voorzien van een prachtig kapsel voor een bruiloft.

Maak snel een afspraak om uw mooiste dag te bespreken. Belt u, tijdens openingsuren, met 055 – 576 77 78. Online een afspraak boeken voor een bruidskapsel is in verband met de verschillende mogelijkheden helaas niet mogelijk.

Voorbeelden van bruidskapsels